Fontos számunkra a társadalmi felelősség vállalás, ezért úgy döntöttünk, elindítjuk a Birdie Communications Örökbefogadási programját, melynek keretében számunkra példaértékű munkát végző szervezetek kommunikációját támogatjuk oktatással és munkával.

Az ilyen intézmények vagy csoportok sokszor nem engedhetik meg maguknak, hogy egy ügynökség segítségét vegyék igénybe, pedig óriási szükségük lenne rá, hiszen munkájuk sikeressége nagymértékben függ láthatóságuktól, azaz kommunikációjuk és hirdetéseik hatékonyágától.

2021. áprilisában a MagNet Magyar Közösségi Bank Közösségi Adományozási Programjában részt vevő szervezeteket támogattuk Facebook és Instagram képzéssel, melynek során a résztvevők arról tanulhattak, hogyan építhetik márkájukat a legnépszerűbb közösségi média felületek segítségével. 

 

Elsőként a Down Alapítvány Korai Fejlesztő központja került a Birdie szárnyai alá. A központot azzal segítettük, hogy fél évre átvettük a Facebook-oldaluk kezelését, és igyekeztünk nekik nemcsak branding szemléletet, de a munkájukba könnyedén beépíthető, praktikus kommunikációs eszközöket is adni.

„Intézményünket nem kevesebb mint fél éven át segítette a Birdie Communications csapata, akik valóban örökbe fogadták online csatornáinkat és személyre szabott segítséget és ötleteket nyújtottak a működtetésükhöz. Mi, segítő szakmában dolgozó gyógypedagógusok, gyógytornászok nem mozgunk kifejezetten rutinosan a marketing és a hirdetések világában. Mi mégis szerettünk volna jelen lenni a mai kommunikációs hírfolyamban és hallatni a hangunkat, minél több rászoruló és érdeklődő számára eljuttatni a nálunk elérhető fejlesztéseket, megmutatni a hivatásunkat. Ennek elérése érdekében fordultunk profi szakemberekhez. Azon túl, hogy fiatalos, lendületes, kreatív csapatot alkotnak, szakmailag is felkészültek. Az elejétől kezdve át akarták látni helyzetünket, megérteni működésünket, és a megoldások keresése során mindvégig figyelembe vették lehetőségeinket, motivációinkat. Szakmai programjuk átlátható volt, tudtuk, hogy mi lesz a következő lépcsőfok, amit el szeretnénk érni, és a munka során rendszeres kapcsolatban álltunk, illetve visszajelzéseket kaptunk a fejlődésünkről. Mostanra magabiztosan végezzük ezeket a feladatokat nélkülük, ők pedig újabb projekteknek adnak szárnyakat! Sok örömet és sikert kívánunk a további projektjeikkel kapcsolatban!”

A Down Alapítvány Korai Fejlesztő Központjának csapata

Kezdjünk bele valami újba!
köszönj be!

Tudod, kinek jönne jól a segítségünk? Írd meg nekünk!