Rólunk

2012 decemberében egy harminc éves barátsággal a hátunk mögött megvalósítottuk egy régi álmunkat: megalapítottuk a Birdie Communicationst, hogy végre együtt dolgozhassunk olyan célokért, melyekben mind a ketten hiszünk.

Az első pillanattól kezdve fontos volt számunkra, hogy olyan cégek és ügyek mellé álljunk, melyek valós értéket képviselnek számunkra, melyek hozzáadnak valami jót a világhoz.

A Birdie egyre bővülő csapata azóta is azon dolgozik, hogy az általa képviselt cégek a lehető legtöbb – releváns – emberhez jussanak el. Mindehhez pedig a lehatékonyabb és legkorszerűbb eszközökhöz folyamodunk.

Nem hiszünk a sémákban – hiszen mi magunk is kissé kilógunk a sorból –, folyamatosan tanulunk, figyeljük a legújabb trendeket, hogy ügyfeleink mindig egy lépéssel a többiek előtt járhassanak.

Hisszük, hogy mindazok, akikkel a Birdie együtt dolgozik, értéket képviselnek, hozzátesznek a világhoz, a mi dolgunk pedig az, hogy minél több ember szerezzen tudomást róluk.

Eszter és Kata

A CSAPATUnK

Darvas-Malonyai Eszter

Alapító tulajdonos, kiemelt ügyfél-kapcsolattartó

„Életem első nagy szerelme a színház volt – imádtam és a mai napig imádom mások helyébe képzelni magam, egy-egy dráma, egy-egy előadás alatt bejárhatom a világot és akárki lehetek. A Birdie is ezt jelenti a számomra: egy hely, ahol az ügyfelekkel azonosulva dolgozhatunk egy közös célért, miközben az élet több területén is kipróbálhatom magam.”

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Alapító tulajdonos, kreatív konzulens

„A multipotencialitás egyszerre áldás és átok. Minden érdekel – folyamatosan tanulok –, de rendszerint úgy érzem, a világ ideje se lenne elég, hogy a dolgok végére járjak. Persze az ügyfeleim elsőbbséget élveznek; örömmel tölt el, hogy a legkülönfélébb területeken szerzett tapasztalataimat az ügyük szolgálatába állíthatom.”

Varga Eszter

digitális tartalomfejlsztő

Nagyon izgalmas számomra, hogy a tartalomkészítés során olyan témákban is ragad rám tudás, amelyekben magamtól nem tájékozódnék. Fantasztikus érzés az ügyfelek szócsöveként osztozni velük velük a saját ügyük iránti elhivatottságukban és lelkesedésükben.

Partnereink

Nem értünk mindenhez, de tudjuk, kik a legjobbak, akikkel érdemes együtt dolgozni.

Molnár Gergely Dávid

marketing mentor

„Marketing mentorként, a kreatív konzultációkon kívül, azt élvezem a leginkább, amikor az ügyfeleknek olyan új módszeretek mutathatok, melyek használatával könnyebbé tehetik mindennapjaikat vagy magasabb profitra tehetnek szert.”

Dávid Katával együtt komplex marketing tanácsadásokat tart, kivitelezőként pedig olyan ügyfeleinket segítette munkájával, mint Gyenis András, a Szemléletváltó, az Ünnepek Áruháza, a Phyto Kert, a Liska Klinika és a Dentsana Fogászati Klinika.

Itt éred el Dávidot közvetlenül: www.mogeda.hu

Teszler Tamás

korrektor, filmes rendezvényszervező

„Ha javítandó szöveg kerül a kezem közé, vérszomjas kopóként kajtatok a sorok között, írásbeli hibákra vadászva. Ha úgy érzem, megtaláltam mind az összeset, megnyugszom, mosoly kerekedik az arcomra: »Pont, pont vesszőcske, / Készen van a fejecske!« Gyermeki lelkesedésem egyébiránt a filmmel kapcsolatban is megmutatkozik; közel húsz éve szervezek filmklubokat és -fesztiválokat, de mostanában alternatív filmterjesztőként és moderátorként is működöm.”

Tamás velünk dolgozott korrektorként Bolya Imre Karizma – 12+1 inspiráló előadó, 12+1 tanulható stratégia és Kaszás Péter Beosztottból szövetséges és A motivált munkatárs létezik című könyvein. Filmes rendezvényszervezőként a Budapest Rooftop Cinema és a Soldivision eseményein kooperáltunk.

Tézli Zoltán

Tézli Zoltán

grafikus

Hiszek az ösztönösen jó ötletekben – és azok minél tökéletesebb vizuális megvalósításában. Az igazi siker közös tehetségünkben rejlik. A kreatív elképzeléseink, a gyakorlati lehetőségeink és az üzleti elvárásaink összehangolásával olyan végeredmény születik, amelyet öröm átadnom és átvenned is.

Zoltánnal való közös munkánk eredményeképpen született meg Bolya Imre Karizma – 12+1 inspiráló előadó, 12+1 tanulható stratégia című könyve, de az ő tehetségét dicséri a Denstana Fogászati Klinika és a Liska Klinika megújult arculata is!

Studio Sobor

Studio Sobor

grafikus csapat

Szenvedélyünk a design. A mi dolgunk, hogy minden követ megmozgassunk – legyen szó arculatról, kiadványról, webdesignról vagy bármilyen vizuális megjelenésről – annak érdekében, hogy a végén ne csak elégedett arcokat lássunk, hanem a mi arcunk is ugyanezt mutassa – ettől lesz igazán valódi.”

A Sobor csapatának munkáját dicséri nemcsak a Budapest Rooftop Cinema arculata, de Birdie megújult imidzse is – amit imádunk!

 

 

Kezdjünk bele valami újba!
köszönj be!

Tedd fel kérdéseidet vagy kérj tőlünk egy visszahívást!