SAjtó

A marketing során nem minden a közvetlen, azonnali értékesítésről szól. Vannak olyan területek, melyek a jó hírnév öregbítését, az ismertség növelését szolgálják, s az egyik legfontosabb ezek közül a sajtóval való kommunikáció. Ez történhet fizetett hirdetések vagy PR cikkek formájában, sajtóközlemények által vagy épp sajtótájékoztatók során.

Bármelyikről legyen is szó, a Birdie Communications leveszi válladról a terhet, és a sajtóval való megfelelő kapcsolat kialakítása által ajtót nyit Neked és cégednek a világra!

Megírjuk a nyilatkozataidat, kialakítjuk a kommunikációs stratégiát, vagy épp egybe gyűjtjük mindazokat, akik szélesebb közönség előtt is jó híredet kelthetik.

l

Cikkek

Profi, szakmai vagy épp figyelemfelkeltő tartalommal szeretnél megjelenni a sajtóban? Bízd ránk a cikkek megírását, és biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő stílusban és terjedelemben jelenik meg a sajtóban a termékedet, szolgáltatásodat bemutató és promotáló írás!

 

Sajtótájékoztatók

Használd a sajtó erejét és bízd ránk, egy színvonalas sajtóesemény szervezését, ahol megválaszolhatod az újságírók égető kérdéseiket, vagy épp csak tájékoztathatod őket az újdonságokról. Szerencsére jóban vagyunk, úgyhogy nem okoz gondot összegyűjteni azokat, akik számítanak.

Sajtóközlemények

Lényegretörő információátadás, hogy a lehető legtöbb emberhez jusson el a híred: ezt jelentheti egy jól megírt sajtóközlemény! Nemcsak a megírásában, de a releváns sajtóorgánumok felkutatásában, a velük való kapcsolat kiépítésében és a kiküldött anyag nyomon követésében is segítünk.

Kezdjünk Bele valami újba!
Köszönj be!

Szeretnéd, ha a csapból is Te folynál? Írj nekünk!