MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Szolgáltatásaink

A JÖVŐD ÉPÍTJÜK

 

Branding, közösségi média, könyv, sajtó, szövegírás… és még sok minden más, amire szükséged lehet, hogy céged, szolgáltatásod vagy éppen az ügy, amit képviselsz még szélesebb körben váljon ismertté és kedveltté.

A Birdie Communications 2012 óta áll olyan cégek és ügyek mellett, melyek valós értéket képviselnek számunkra, és hozzáadnak valami jót a világhoz.

A csapat minden egyes tagja töretlen lelkesedéssel dolgozik napról napra azon, hogy marketing és kommunikációs eszközök segítségével, branding tanácsadással vagy épp különböző események szervezésével minél szélesebb körben ismertesse és szerettesse meg ügyfeleit.

Mivel tudjuk, hogy minden egyes termék, szolgáltatás vagy ügy különböző eszközöket igényel, ezért azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbb területet fedjük le tevékenységünkkel – akár partnereinken keresztül. Nézz körül, és találd meg szolgáltatásaink között azt, amire szükséged van!

Branding, közösségi média, könyv, sajtó, szövegírás… és még sok minden más, amire szükséged lehet, hogy céged, szolgáltatásod vagy éppen az ügy, amit képviselsz még szélesebb körben váljon ismertté és kedveltté.

Tartalom

Megfelelő stílusban és változatos felületekre készítünk tartalmakat, pont úgy, ahogy arra Neked szükséged van! Könnyedén megbirkózunk a social media, a blog, a honlap, de akár egy katalógus szövegezésével is.

Kampány

Rengeteg tapasztalatunk van a különböző kampányok megszervezésében, akár online, akár offline gondolkodsz!

Könyv

Évek óta tervezgeted a saját könyvedet, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Mi segítünk a gondolat megszületésétől a könyvbemutató megszervezéséig – legyen szó szövegről, kivitelezésről vagy akár a kampányról!

Sajtó

Ajtót nyitunk a világra! Hogy levegyük a terhet a válladról, megírjuk a nyilatkozataidat, megszervezzük a sajtótájékoztatóidat, sőt, még az újságírókkal is jóban vagyunk!

PR

A sikerhez a jó hírnév vezet. Ehhez elengedhetetlen a közönségeddel való aktív kapcsolattartás, amit nem csupán az online kommunikációval, de színvonalas események tervezésével is támogatni tudunk.

w

Tanácsadás

Branding, kommunikáció, marketing vagy sales? Velünk leteheted bármelyik stratégiád alapjait! Hiszünk abban, hogy megfelelő alapkövekkel mindig elérheted a célod!