TARTalom

Mit ér egy szép honlap, ha nincs megfelelő tartalom, vagy egy Facebook-profil, ha az alapvető információkon kívül nem közöl Rólad semmit?

Legyen szó online vagy offline felületről, az igényes szövegek sokat elárulnak Rólad és cégedről. Mi minden esetben a Te stílusodnak és profilodnak megfelelő hangnemben készítjük el a szövegeidet, hogy általuk valóban Téged és céged, szolgáltatásod profilját ismerjék meg az olvasók.

A Birdie csapata nem csupán futószalagon gyártja a kontentet, hanem minden esetben koncepcióban gondolkozik: minden felület esetén elemezzük, mire van szükséged Neked és közönségednek, felmérjük, az adott platform milyen célt szolgál, majd ennek tükrében, előre megtervezett stratégia szerint minőségi és értéket közvetítő tartalmat készítünk Neked.

Facebook

Naponta posztolunk, játékokat szervezünk, eseményeket menedzselünk, kommentekre és üzenetekre válaszolunk – összefoglalva: közösséget építünk.

Olyan lojális rajongótábor kialakításán dolgozunk, ami a Facebook-oldalad lájkolásával napi szinten értesül a céged életében történő érdekességekről, megismeri a termékedet vagy szolgáltatásodat – és ezáltal meg is szeret Téged, Titeket.

l

Blog

Egy jó honlap soha sincs készen. Akkor lesz igazán hatékony, úgy ér el minél több emberhez, ha tartalma folyamatosan frissül.

Ennek pedig egyik legjobb módja, ha blogot vezetsz, ami nemcsak a keresőmotorok, de a potenciális vevők szempontjából is hasznos, hiszen ezzel a szakértői státuszodat is erősítheted. De ne aggódj, nem kell Neked ontanod a szavakat magadból, mi megtesszük helyetted!

Honlapszövegek

Kezdjük az alapoknál! Az online világban ez egy szép és tartalmas honlapot jelent.

Nemcsak abban tudunk segíteni, hogy szép legyen, hanem abban is, hogy stílusos és minőségi tartalommal töltsd fel. A bemutatkozó szövegektől kezdve a szolgáltatásod bemutatásán át a landing page-ek feltöltéséig megírjuk mindazt, amit közölni szeretnél. Ha vannak kész szövegeid, azokat örömmel szerkesztjük is akár.

 

i

Katalógusszövegek

Honlap ide, Facebook oda, azért még nem állt meg az élet a világhálón kívül sem. Megannyi cég még továbbra is katalógusok, magazinok által kommunikál vásárlóival vagy épp üzleti partnereivel.

Ezek az offline kiadványok viszont ugyanúgy igénylik a minőségi folyószövegeket, mint a webes felületek. Mi örömmel készítjük el céged számára mindazt a szöveget, melyet nyomtatásba szánsz.

 

Instagram

Egy kép többet mond száz szónál! A közösségi média világában legalábbis egyre inkább igaz ez az állítás. A felgyorsult, digitális világban a felhasználók még inkább fogékonyak a vizuális ingerekre, mint eddig, s mi sem jelzi ezt jobban az Instagram térnyerésénél. Mi szívesen vállaljuk Insta-fiókod kezelését, hogy Veled szorosan együttműködve, naprakész és virális tartalmakkal töltsük meg azt.

PR cikkek

A jó sajtó sosem árt! Egy jól elhelyezett PR cikk a megfelelő tartalommal csodákra képes: növeli a hitelességed, megszilárdítja a szakértői státuszodat. Természetesen ebben is segítségedre vagyunk: sajtóanyagok vagy egyedi cikkek: bármi, amit szeretnél egy online vagy offline újság lapjain látni.

 

Kezdjünk Bele valami újba!
Köszönj be!

Nincs energiád posztolni? Írj nekünk!