ŐK HISZNEK BENNÜNK

ÜGYFELEINK

 

ŐK HISZNEK BENNÜNK

ÜGYFELEK

 

„A Birdie Communications kitartó munkájának köszönhetően, a szakmánkban egyedülálló módon sikerült elérnünk, hogy Facebook-követőtáborunk 50.000 fölé emelkedett. Ez azért sikerülhetett, mert teljes odaadással, kitartó, kreatív munkával segítették cégünket céljaink elérésében. Nagyon köszönjük!”

Szilágyi Gábor

ügyvezető igazgató, Lizzy Card

„A Birdie csapata mindig teljes erőbedobással és lelkesedéssel végzi a munkáját. Mindemellett maximális szakmaisággal állnak hozzá a feladatokhoz és igyekeznek az elvártakon túl is kreatív megoldásokkal előállni az együttműködés sikerességéért.”

Kriston Gábor

digital marketing manager, Popz Hungary Kft.

„A Birdie-t csak azoknak ajánlom, akik nyitottak két, értő figyelemmel rendelkező, mindenre elszánt, nem sablonokból dolgozó, a dolgokat néha a feje tetejére állító, csodás hölgyre.”

Varga Szilárd

kereskedelmi igazgató, Pauker Nyomda

„A Birdie lányokkal együttműködni olyan, mint egy jó somlói galuska története: alapos előkészítés után a hozzávalók egymásra rendeződnek, majd az ízek rövid összeérését követően mindenki örömét leli benne. Megbízhatóság, kreativitás, kiváló technikai készségek és szellemesség övezi a munkájukat.”

Bozsán Dávid

alapító, BDR Balance

„A Birdie Communications már az együttműködésünk elején ráérzett arra a kommunikációs stílusra, amellyel teljes mértékben tudtam azonosulni. Számomra ez volt a legfontosabb.”

Kaszás Péter

alapító-tulajdonos, TeamGuide

„A Birdie Communications csapata öletgazdag és termékeny, és nagyobb nyomás alatt is képesek teljesíteni. Egyedi, kreatív ötleteikkel segítettek minket céljaink elérésében – éppen ezért mindenképpen tanácsolom a személyes konzultációt velük. Megéri!”

Tarcsay Gábor

társtulajdonos, Budapest Rooftop Cinema

KEZDJÜNK BELE VALAMI ÚJBA
KÖSZÖNJ BE!

Szeretnél Te is elégedett ügyfeleink közt lenni? Írj nekünk!